“Col•laborar amb les polítiques de seguretat.”

Avui he llegit al diari El País, que J.A. Duran Lleida, líder de CiU, afirmava que “la ideologia de Joan Saura el situa més a prop dels delinqüents que de la policia”. Junt amb altres “perles” de J. Piqué, líder del PP.

 

 

Si CiU i el PP estan tant preocupats amb les qüestions de la delinqüència, una útil contribució que podrien fer per tal de disminuir les estadístiques anuals, és la de netejar les seves candidatures de corruptes com ara l’alcalde de Ginestar (de CiU), o de xenòfobs i racistes com el candidat del PP de Badalona, ja que tant la corrupció com la xenofòbia són delictes en l’actual codi penal.

 

Estic convençut que un partit com el que dirigeix el Sr. Duran Lleida, que no ha parat d’entrar i sortir dels jutjats al llarg de la seva trajectòria (Cas Turisme, Cas Pallerols, Cas Farreras, Fons Ocupacional…) tindria molt que aportar en la prevenció de la delinqüència política. Vull recordar al Sr. Duran Lleida, que ni Joan Saura ni cap de nosaltres ha trepitjat  mai un jutjat. Perdó, me’n oblidava,  sí que ho vam fer durant el franquisme.