“L’acord de les esquerres a les Balears.”

Felicito als dirigents del Bloc per l’excel·lent pacte assolit ja que posa fi a anys de governs de la dreta, que han suposat tot un retrocés en relació al que havia assolit l’anterior Pacte de Progrés. Felicito també l’acord, que posa fi a uns anys de govern Matas caracteritzats pels escàndols urbanístics com els d’Andratx. A més, ha estat un govern marcat per una política completament depredarora, exemplificada en l’obra de l’autopista d’Eivissa, que suposava un autèntic atemptat contra el mediambient.

L’acord de les esquerres permetrà situar les Illes Balears en el camí del progrés i el desenvolupament sostenible, i aquí és on el Bloc (PSM, L’Alternativa Esquerra Unida-Verds i ERC) pot jugar un paper essencial, a través de la gestió d’àrees estratègiques del govern de les illes com Benestar, Mobilitat i Ordenació Territorial i Comerç, Indústria i Energia.

A més, celebro que les esquerres governaran, amb la participació del Bloc, als Ajuntaments de Palma, Maó i Eivissa, així com als tres Consells Insulars a més a més del Govern de les Illes Balears.

L’existència de governs d’esquerres a totes les institucions de Balears i especialment al seu Govern permet sumar més gestió de les esquerres al conjunt de l’Estat, en una plaça emblemàtica de poder que fins ara tenia el Partit Popular.

Anuncios