“Una nova incineradora a Vallcarca?.”

Llegeixo en un diari, que hi ha un preacord per construir una nova incineradora, i que s’ha posposat la seva aprovació pel mes de juliol, amb motiu de la campanya electoral de les Europees. Doncs no, no hi ha cap preacord. El que sí que hi ha és la nostra oposició clara i ferma a construir una nova incineradora.

No entenc quin interès pugin tenir alguns, en el PSC, d’anar filtrant qüestions polèmiques no consensuades. Ho trobo deslleial institucionalment parlant i políticament estúpid. Van afegint problemes i donant carnassa a l’oposició. Espero que algú aturi aquesta dinàmica tan absurda i negativa, que només es pot entendre pel malestar dins de sectors del PSC a l’haver de renunciar a despropòsits, com les 125000 noves hectàrees de regadius, a haver de dir que sí als soterraments de la MAT -si els governs espanyol i francès la fan- a acotar noves carreteres al seu impacte ambiental, a renunciar al traçat del Cuarto Cinturón i apostar per la ronda del Vallès, evidentment a la incineradora i altres qüestions.

Un malestar palès com expressen aquestes filtracions de propostes que després no es realitzen, fruit d’una percepció de la política de coalició com la recerca del pols continu i no del consens raonable i possible.