“Judeofòbia?”

És ben conegut que ICV ha defensat sempre els drets del poble palestí. Defensa d’una causa justa, que mai ha anat acompanyada de cap justificació del terrorisme ni d’organitzacions com Hamas (res més allunyat del nostre ideari). Defensar la causa palestina i condemnar accions del govern d’Israel, com els darrers bombardejos de la Franja de Gaza, no és antisemitisme o judeofòbia -nova expressió utilitzada per l’amic Carod Rovira- ni vol dir ser aliat dels terroristes com afirma l’ambaixador d’Israel a Espanya.

Per molt que ens ataquin des de diferents indrets, seguirem defensant els drets del poble palestí, que com a mínim es tan innocent i té els mateixos drets que  l’israelià.
Puc entendre crítiques a la decisió de portar pins palestins a la diada, però d’això a tots els disbarats que s’han dit d’ICV, hi ha un abisme. I vull insistir un cop més que si algú té alguna cosa a justificar és el govern d’Israel davant la comunitat internacional, pels centenars de morts civils palestins fruit dels seus indiscriminats atacs a la franja de Gaza el gener del 2009. Sobre aquests fets compartim la mateixa opinió que la del relator de les Nacions Unides

Anuncios