“El despropòsit de RTVE.”

La dimissió del fins fa poc president de RTVE, Luis Fernández, ha estat un fet molt negatiu per el futur de la radiotelevisió pública estatal. El nomenament d’Alberto Oliart com a nou president, un complet despropòsit.
L’oposició de Luis Fernández a la llei de finançament de RTVE, aprovada abans de vacances, feia preveure la seva dimissió. El govern, de la mà de la vicepresidenta Fernández de la Vega, li va imposar una llei de finançament, en la que es prohibia la publicitat, la programació d’esports i pel·lícules, i limitava el finançament a 1200 milions d’euros/any.

Una decisió incomprensible del govern de Rodríguez Zapatero, que posa en crisi la radiotelevisió publica quan està passant la seva millor etapa: líders d’audiència, amb una programació i uns informatius més que acceptables, i desprès de superar una forta i dura reestructuració empresarial. I tot, a benefici dels operadors privats.

Com no podia ser d’una altra manera, Luis Fernández ha dimitit.

El substitueixen amb Alberto Oliart, ex-ministre de la UCD, que el primer que afirma és el seu desconeixement del món de la televisió.
És incomprensible que amb 81 anys i sense entendre ni una paraula d’audiovisual, hagi acceptat el càrrec. I encara és més incomprensible que el PSOE -segons sembla amb l’acord del PP- li ho proposin. 

Amb tot el respecte a la persona, tot plegat és un despropòsit molt negatiu per a la televisió pública.

Anuncios