“Speedy CiU.”

L’afany i la torpesa amb que CiU s’ha llançat a anul·lar el límit dels 80 km/h a les entrades de Barcelona és digna d’estudi.
Tan se val l’opinió dels especialistes, de les associacions de víctimes, els nivells de contaminació de Barcelona, les alertes del mateix govern central. No han parat fins fer-ho.

Encara que, entremig, vàrem assistir a les grotesques justificacions de que no podien aixecar el límit mentrestant tinguéssim l’anticicló a sobre (es veu que sí que afecta la velocitat a la contaminació, pot deduir tothom excepte el nostre veloç Conseller d’Interior Felip Puig).

L’ànsia de velocitat convergent els ha portat a proposar disbarats com el d’aixecar el límit a 130 Km per les  autovies i autopistes. Proposta fins i tot criticada pel RACC. El temps dirà qui te la raó!!

Per altra part, atesa la poca velocitat en nomenar el Secretari de Seguretat del Departament d’Interior i veient l’escàs interès del món convergent per aquest càrrec -i ja que estem de retallades- potser ens el podríem estalviar i que les funcions les assumeixi el secretari general del departament.